Voor het maken van een afspraak, kunt u bellen tussen 8:00 - 10:00u.

Wanneer u denkt dat uw klachten enige spoed hebben is het belangrijk om zo vroeg mogelijk in de ochtend te bellen.

Het kan zijn dat de doktersassistente vraagt naar uw klachten wanneer u belt voor het maken van een afspraak. Op die manier kan zij de afspraak zo goed mogelijk inplannen. De doktersassistente heeft net als de huisarts beroepsgeheim. De informatie die u doorgeeft zal dus vertrouwelijk worden behandeld.

 

Een afspraak bij de huisarts duurt ongeveer tien minuten. Wanneer u meerdere klachten wilt bespreken, of iemand mee neemt naar de afspraak, heeft u misschien meer tijd nodig. Geef dit aan bij het maken van de afspraak. De assistente kan dan voldoende tijd voor u inplannen.

 

Wanneer u vanwege uw gezondheidsklacht(en) niet in staat bent om naar de praktijk te komen kan de huisarts op huisbezoek komen. Het niet hebben van vervoer naar de praktijk is echter geen reden voor een huisarts om een visite aan huis af te leggen. 

 

Het is belangrijk om voorafgaand aan het bezoek goed op een rij te hebben wat uw klachten zijn en wat u van uw huisarts verwacht. Zet uw klachten en vragen op papier en neem dit mee. Op die manier kan de huisarts u het beste helpen.

 

In de middag is er vanaf 12:00u geen doktersassistente aanwezig. 

Tussen 13:00-14:00u is het telefonisch spreekuur van de huisarts.

Tussen 12:00 - 13:00 u en na 14:00u kan er alleen gebeld worden voor zaken die niet kunnen wachten tot de volgende ochtend.